La grande finale: Skålevik spesial!

November 28, 2018

Fotballpreik avslutter langt sterkere enn Brann, og byr inn en kar som kan så ellevilt langt mer om fotball og krepsefisking enn noen av oss andre i podden. Steffen Lie Skålevik bretter ut om den utrolige vårsesongen og den blytunge høsten. Han snakker om hvordan det var å bli satt på benken som toppscorer, og om Sarpsborg-ryktene. Og vi sniker oss også ut på Sotra, der Skålevik kan fortelle om hvordan Steffen Landro egentlig klarte egle seg inn på trenerjobben i Nest-Sotra! Nå venter bot-tur til München for nimålsscoreren, men det blir nok ikke årets tur-høydepunkt. For det hadde han i sommer. Skålevik tar oss med på en ellevill Russland-tur via Polen, skvetne taxi-sjåfører, en haiketur med mannen uten tenner og mildt sagt ugjestmilde russiske grensevakter. Ja, så leverte 2018 litt gull likevel!

00:0000:00

Overfall og topp tre

November 12, 2018

Det var temperatur på banen, og det blir temperatur i studio når Jan Gunnar Kolstad, Einar Lundsør og Jonas Johnsen setter seg ned for å diskutere Branns elendige høstsesong, Aliou Colys overfall på Taijo Teniste og den like elendige responsen fra lokalavisen, Lars Arne Nilsens defensive tilnærming til ambisjoner (som en i panelet er rivende uenig i at hadde noe å si for resultatene) - og selvsagt den spinnville avslutningen på fotballåret 2018 vi fra fra Åsane og Nest-Sotra!

00:0000:00

Bunnløs optimisme, strilefyring og Mjelde-krise

November 5, 2018

Guttene samler seg, og en av oss er lei av sutringen i Bergen by. For har vi egentlig lov å klage? Jan Gunnar Kolstad, Einar Lundsør og Kai Flatekvål dundrer i vei om Brann, gull- og medaljekamp, avslutningen i Toppserien og hvor ille alt faktisk kunne vært. Og ikke minst: Den durabelige duellen vi får servert på Ågotnes til helgen mellom de breikjeftede strilene og krise-Åsane!

00:0000:00

Trønderpakk, værtips og strilefest

October 29, 2018

Guttene i Fotballpreik ser ingen grunn til å være annet enn dårlige tapere. Men hvor mye skal man egentlig få lov å deppe over 2018? Vi snakker om blåmandagen som selvsagt måtte komme (vi lærer aldri), om alt som har gått gale - og ting som ikke går så gale. For eksempel ute på Sotra, der alkoholkonsumet antakeligvis nådde nye høyder (hvilket ikke sier lite) i helgen. Fatt mot!

I studio: En fyllesyk vossing, en forbannet stril og en østfolding full av pølse i vaffel.

00:0000:00

Gullreserver og diaré-konspirasjon

October 22, 2018

Ka e' det som skjer? Kan en Brann 2-spiss fra Gjøvik bare komme her og gi oss gullhåpet tilbake, mens Rosenborg-gjengen sitter på dass med diaré? Koket kommer, det bobler, det bruser, og vi vet knapt hvor vi skal gjøre av oss! Jan Gunnar Kolstad og Einar Lundsør har dratt med seg supporter og Brann-speaker Remi André Taule i studio.

00:0000:00

E’ det slutt?

October 2, 2018

Var det dette vi skulle få i trynet, da? Podkast-panelet med Jan Gunnar Kolstad, Rune Eriksen og Einar Lundsør er uenige om gullsjansene er blåst eller ei. Østfoldingen er selvsagt like naiv som vanlig. Men tirsdagen er ikke helt blå, folkens. For det finnes flere godbiter å ta for seg. Hva har dommere i 1. divisjon med vonde ting i analen å gjøre? Og hvordan går det i den elleville opprykkskampen mellom Lysekloster, Sotra og Fyllingsdalen? 

00:0000:00

Sportssjef spesial!

September 3, 2018

Aiaiai, strilene inntar Fotballpreik. Den antatt Berlin-forkomne Jan Gunnar Kolstad er tilbake, og med seg på lasset har han sportssjef i Brann, Rune Soltvedt. Han blir grillet på ungdomssatsingen i Brann  – eller mangelen på sådan, men får heldigvis lov å snakke om hyggeligere ting, også. Som hva han tenkte da Brann slo Ranheim 1-0 på søndag. Følelsen kan i følge Soltvedt minne om glansdagene da han testet både dansefoten og sjarmen på dansegulvet. Ellers er panelet langt mer imponert over den trønderske humoren enn selve sangstemmen, og Soltvedt innrømmer at en helt spesiell herremann glapp for Brann i vinter ... Pluss på litt løst og fast lokalfotballen og dens superhelt Tonny Tysnes, så har du ukens Fotballpreik!

00:0000:00

Verdens mest LAN-ske serieleder

August 20, 2018

Brann var tilbake akkurat slik vi husker dem siden en viss mann entret Stadion mai 2015: Akk så kjedelige, men Gu' kor effektive! I panelet har Einar Lundsør rasket sammen tippeeksperten som får en ny sjanse, Tommy Duesund, og en helt ny mann. Siden Brann henter nordleninger, gjør Fotballpreik det samme: Sportsjournalist i BA, Jonas Johnsen, er på plass. Vi snakker om grusomme Oslo, om 99 Luftballons, om nysigneringene som ble benket, om samer i hovedstaden og om Ruben Yttergård Jenssen virkelig kan være en like bra fotballspiller som noen i Tromsø mener.

00:0000:00